Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Στον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά


Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο Όμιλος Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιώς έκοψε την πίτα του στα γραφεία του (2ας Μεραρχίας 25). Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά των Πειραιωτών Αστυνομικών που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης θα γίνει η επίσημη παραλαβή 50 στολών προσφορά του Ομίλου για τις ανάγκες του προσωπικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιώς. Μια λαμπερή πίτα από το σύλλογο κυριών που δεν παραλείπουν να φροντίζουν τους αστυνομικούς του Πειραιά, να τους δίνουν όλη την αγάπη τους για να μορφώνονται καλύτερα, να τους παρέχουν ότι δύνανται για να προστατεύονται καλύτερα από τις όποιες επιθέσεις υφίστανται.


ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά Στρατηγός Γιάννης Τετράδης, ο Διευθυντής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Παράρτημα Πειραιά κ. Μανώλης Στρατουδάκης, Στο τέλος της γιορτής δόθηκε πλούσιο κέρασμα σε όλους, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές και να πούμε δύο καλές κουβέντες με τους αστυνομικούς και φίλους.
Ευχόμαστε στην Πρόεδρο του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά κ. Όλγα Ρούσσου και σε όλο το Διοικητικό της Συμβούλιο, να βρίσκονται πάντα μπροστά στο καθήκον και να βοηθούν τα παιδιά της Αστυνομίας μας γιατί το έχουμε όλοι ανάγκη.