Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πέθανε ο Γιώργος Κασιμάτης

Απεβίωσε ο Γιώργος Κασιμάτης, πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε ηλικία 62 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του επίτιμου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και πρώην προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργου Κασιμάτη, θα τελεστεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, και ώρα 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά και ακολούθως η ταφή στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως Κερατσινίου.
Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά (αριθ. λογ. 072/297001-53 Εθνική Τράπεζα). Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γεώργιος Μπενέτος, εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου, δήλωσε για τον θάνατο του Γεωργίου Κασιμάτη:

«Ο Γιώργος Κασιμάτης υπήρξε δάσκαλος και συναγωνιστής μας στην συνδικαλιστική και επιμελητηριακή μας δράση, άνθρωπος ακέραιος, έντιμος, με περίσσιο θάρρος και αστείρευτη διάθεση προσφοράς. Οφείλουμε οι νεότεροι να συνεχίσουμε το έργο του, προασπίζοντας και αναβαθμίζοντας τον Επιμελητηριακό θεσμό, η ανάπτυξη του οποίου θα είναι ο καλύτερος φόρος τιμής στην δράση του εκλιπόντος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Καλό ταξείδι φίλε