Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» και οι Πειραιώτες τίμησαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο


Με δέηση, χορούς, τραγούδια και κεράσματα, οι Κρητικοί του Πειραιά γιόρτασαν στην Πλατεία Κοραή τα 77 χρόνια από τον Θάνατο του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου και συγκέντρωσαν πολύ κόσμο.

Όλοι παρόντες από την εκδήλωση μνήμης στον μεγάλο αυτό Έλληνα που δόξασε όσο λίγοι την πατρίδα και απόδειξε τη σοφία και την πολιτική του σκέψη. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο των Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θοδωρή Τσόντο, στη Γραμματέα κ. Αντωνία Ντουντουνάκη, στον Αντιπρόεδρο π. Χρήστο Τζανουδάκη και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για αυτή τη μεγάλη γιορτή που συγκέντρωσε όλους τους Πειραιώτες και απόδειξε για μια ακόμα φορά ότι οι μεγάλοι ηγέτες ενώνουν το λαό και μεγαλουργούν.Ανάμεσα στους παρόντες και, ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, που τέλεσε και την επιμνημόσυνη δέηση, ο Υπουργός κ. Κων/νος Αρβανιτόπουλος, ο Βουλευτής κ. Τάσος Νεράντζης, οι κ.κ Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Κατσικάρης, Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Στάθης Κωσταντούζος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Γιάννης Παππάς, Σήφης Βουράκης, Πρόεδροι φορέων και Οργανώσεων και βασικά πολύς κόσμος.

Ευχόμαστε ο Ανδριάντας του Βενιζέλου να μείνει στη νέα αυτή θέση μπροστά από το Δημαρχείο για να μας δείχνει κάθε στιγμή το μέγεθος του αγώνα που πρέπει όλοι να κάνουμε.