Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Κάποιοι παίζουν με τη ΔΗΚΕΠΑ ακόμα και τώρα! Ντροπή τους!»

Με αφορμή ένα βρώμικο, στημένο δημοσίευμα: «Κάποιοι παίζουν με τη ΔΗΚΕΠΑ ακόμα και τώρα! Ντροπή τους!»

Δήλωση του επικεφαλής της "Αναγέννησης" Ζαχαρία Ζούπη

Τελικά αυτοί που γράφουν για το varate re (όχι λέει ο Τέλης Βασιλάκης ! Δεν έχει σχέση με το vastate re το όποιο παρεμπιπτόντως έχει εξαφανιστεί) πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα με μένα και τις παρεμβάσεις μου για τη ΔΗΚΕΠΑ, με τη ΔΗΚΕΠΑ και τις παρεμβάσεις της .

Αντί να γράψουν κάτι οι κουκουλοφόροι της δημοσιογραφίας για τους 200 ανθρώπους που είναι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι πάνω από ένα χρόνο, έγραψαν ένα τεράστιο σε έκταση κείμενο με τον τίτλο "ταφόπλακα για τον Ζούπη ..η ΔΗΚΕΠΑ"! 
 Μιλάμε για χοντρόπετσα και αναλγησία ανάλογη αυτού που τους πληρώνει... Αντί να γράψουν κάτι για το γεγονός ότι έφτασε εργαζόμενος στο σημείο να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, δημοσιεύουν ένα κείμενο που με βρίζει, με στολίζει, με προβοκάρει, προσπαθώντας να ψαρέψει κανέναν αδαή ή εμπαθή σε θολά νερά.

Γράφουν για μνημόνια, Σημίτηδες, για ένα συμβούλιο που έλειπα(!). Ανοησίες!!! Βρώμικη επίθεση! Στημένη, πληρωμένη επίθεση! 
Ας το καταλάβουν. Οι εργαζόμενοι ξέρουν ...ξέρουν ποιοι κατάστρεψαν την επιχείρηση, ποιοι την οδηγούν στο κλείσιμο, ποιοι 2 χρονιά έχουν δώσει επιχορήγηση στην ΔΗΚΕΠΑ 140.000 ευρώ! Όπως ξέρουν και ποιοι 2 χρόνια τρέχουν, αγωνίζονται, καταθέτουν προτάσεις. Δεν περιμένουν από θρασείς, κρυμμένους πίσω από την κουρτίνα κονδυλοφόρους για να νιώσουν τι συμβαίνει...
 Κάποιοι ας αφήσουν τα παιχνιδάκια. Η κατάσταση είναι αρκούντως δραματική για να παίζουν κάποιοι επειδή τους έδωσαν χαρτζιλίκι.

Ας μην γίνονται τόσο φτηνοί ...