Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Βουράκης: ταυτισμένος με τον πρωθυπουργό-κουμπάρο του ο Μιχαλολιάκος

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος της πόλης έδειξε για άλλη μια φορά το πολιτικό του ´´μέγεθος´´ αλλά και την Πολίτικη του εξάρτηση από τη νέα δημοκρατία και τον πρωθυπουργό-κουμπάρο του !!!
Σε μια ώρα ευθύνης και αποφάσεων ο δήμαρχος αρκέστηκε να πει ότι στηρίζει και συμπονά τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φυλακές!!
 Για άλλη μια άλλη μια φορά έμεινε στα λόγια και τις αόριστες υποσχέσεις, κάνοντας τους λέει τη χάρη αν κάποιος θέλει να κάνει αίτηση για την ΕΛ.ΑΣ να τον αφήσει να πάει(!!!!). Την ώρα που δεκάδες δημοτικοί υπάλληλοι ήταν παρόντες και περίμεναν με αγωνιά να ακούσουν κάτι για το μέλλον τους ο δήμαρχος έπαιζε με το κομπολόι του και ξεδίπλωνε το μεγάλο του πολιτικό ταλέντο, το ταλέντο των υποσχέσεων και του ''θα''...!!!
Κατά την τοποθέτηση μου κάλεσα το δήμαρχο να πει επιτέλους την αλήθεια στους εργαζόμενους που βλέπουν την έξοδο και να αποδείξει στην πράξη ότι κόμμα του είναι ο Πειραιάς (όπως λέει κατά καιρούς) καταθέτοντας ψήφισμα και να πάρουμε απόφαση σαν δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε αντίθετοι σε αυτό το νομοσχέδιο της κυβέρνησης!!!!οχι μόνο το αρνήθηκε παραληρώντας αλλά απαγόρευσε και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου να το βάλει προς ψήφιση όπως προβλέπει ο κανονισμός!!!
Τελικά θέλει πολύ κουράγιο και δύναμη για να πας κόντρα στο κόμμα που σε ανέδειξε και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα της πόλης σου , των εργαζομένων και των πολιτών σου που (υποτίθεται) υπηρετείς...!!!
Μια δύναμη που απ' ότι φαίνεται δεν την έχει ο κύριος Μιχαλολιάκος...