Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Λουκάς προστάτης της Δημοτικής Αστυνομίας!

Ο Λουκάς Τζανής εξέδωσε δελτίο τύπου ότι είναι αντίθετος με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και ότι αυτό είναι ακόμη μια παράλογη απαίτηση της Τρόικας.
Μάλλον είχε προβλέψει τις διαθέσεις τις Τρόικας και για αυτό ανέλαβε προσωπικά τις αρμοδιότητες της, για να την προστατέψει από τις άγριες διαθέσεις των  ξενόφερτων νταβατζήδων.
Από την άλλη είναι υπέρ της διάλυσης της δημοτικής επιχείρησης και είναι παρά πολύ λογικό να μην πληρώνονται εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι της διαλυμένης επιχείρησης. Δεν το είπε στο δελτίο τύπου αλλά το πράττει και όταν οι πράξεις μιλούν όλα τα άλλα περιττεύουν.Ακόμη είπε ότι η δημοτική αστυνομία είναι υπεύθυνη για  την τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους, την τήρηση των μέτρων που επιβάλλονται για την πρόληψη πυρκαγιών σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους...

Όλα αυτά τα  βέβαια τα διαπιστώνει ο δημότης όταν περνάει από τα πάρκα της πόλης  και τους κοινόχρηστους χώρους και δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι διαμαρτύρονται ότι τους έχουν κατακλέψει οι αθίγγανοι  που κοιμούνται στα πάρκα και τους έχουν ζώσει τα ξερόχορτα...
Άθλιοι θα είναι που δεν κατανοούν το έργο του Λουκά ή βάλτοι της αντιπολίτευσης...όχι όλης γιατί ένα μέρος της συμφωνεί μαζί του επειδή έχει αναγνωρίσει το βαρυσήμαντο έργο του!
Ο Λουκάς Τζανής είπε επίσης ότι το έργο της δημοτικής αστυνομίας είναι πολυσήμαντο και για αυτό λόγο την ανέθεσε στην εξαιρετική και πλήρως καταρτισμένη δημοτική σύμβουλο του, κ. Δαβγιώτη έτσι ώστε να συνεχιστεί η αναβάθμιση της   σε ανώτερο επίπεδο από αυτό που την έφτασε  ο ίδιος.Η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια της και σαν πρόεδρος των παιδικών σταθμών και προκαλεί απορία γιατί οι γονείς είναι  τόσο εξαγριωμένοι μαζί της.
Μάλλον τίποτα αλητήριοι θα είναι και αυτοί αφού δεν κατανοούν την μεγαλοπρέπεια της δημοτικής αρχής του αγωνιστή Λουκά Τζανή.
Βέβαια στο στενό του κύκλο ο δήμαρχος εκμυστηρεύτηκε ότι κανένας εκτός από αυτόν δεν μπορεί να  φτάσει σε ανώτερο επίπεδο την δημοτική αστυνομία...διότι μόνο αυτός  είναι ο Λουκάς Τζανής που έχει το αλάθητο...
Τον Πάπα μάλλον τον περιφρονεί...ενώ για το ακαταλόγιστο κουβέντα...
Αλλά έτσι είναι αυτά...
Κλείνοντας , στο δελτίο τύπου του ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας , Λουκάς Τζανής τόνισε ότι...θέλει να πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα πάρει πίσω την συγκεκριμένη βιαστική απόφαση και δεν  θα καταργηθεί η δημοτική αστυνομία που με τόσο κόπο την αναβάθμισε προσωπικά ο ίδιος στον δήμο του.
Και μην τολμήσει κανένας υπάλληλος της να γίνει αχάριστος σαν και αυτούς της δημοτικής επιχείρησης γιατί όπως καταλάβατε ο Λουκάς έκανε ότι καλύτερο ήταν μπορούσε να γίνει στα πλαίσια των μεγίστων δυνατοτήτων του...
Το τελευταίο δεν το είπε ο Λουκάς...
Δικό μας είναι και το σκεφτήκαμε χτες την ώρα που κάναμε μπάνιο στην θάλασσα.
Περάσαμε σούπερ και το συνιστούμε σε όλους ανεπιφύλακτα.
Η ζωή δεν είναι μόνο αγώνας σαν και αυτούς που δίνει ο δήμαρχος μας, αλλά ζωή είναι και τα μπάνια.
Λουκά, ...έχασες που δεν ήρθες αλλά δεν πειράζει θα μαθαίνεις καθημερινά νέα μας.
Δεν τους ξεχνάμε εμείς τους φίλους μας!