Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Μίχας: Ένας εκλεκτός επισκέπτης για τον Πειραιά



"Ζωγραφίζει" ο Γιάννης Μίχας σε κάθε εμφάνισή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης

Οι ίδιοι οι Πειραιώτες παραδέχονται ότι η δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου "έχει κάνει θαύματα" παρά το βραχύ της θητείας της.
Οι συνεργάτες του δημάρχου βέβαια θεωρούν ότι "κάνουν απλώς ότι θα έκανε κάποιος που αγαπά την πόλη του".
Και όμως, η αναστροφή της αλγεινής εντύπωσης που είχε ο Γιάννης Μίχας για την κατάσταση της πόλης επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής, μόνο ως ένα μικρό θαύμα θα μπορούσε να περιγραφεί.




Είναι γεγονός ότι πλέον ο κύριος Μίχας, ως αρχηγός της μείζωνος αντιπολίτευσης στον Πειραιά, έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στην πόλη (2-3 το μήνα μάξιμουμ, όσες και οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή) και συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα.
Γεγονός που δείχνει ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πραγματοποιεί και την προεκλογική του δέσμευση, να δώσει και δημογραφική ανάσα στον Πειραιά, αντιστρέφοντας την τάση μετακίνησης προς άλλους δήμους.
Ακόμα και η κριτική που εσχάτως ασκεί ο Γιάννης Μίχας στην δημοτική αρχή, είναι γεμάτη καλλίτεχνο πνεύμα και ευαισθησία.
Άλλωστε η μεγάλη του αγάπη όπως εξομολογείται ο ίδιος, είναι η ζωγραφική.
Το στοίχημα τώρα για τον δήμαρχο Πειραιά είναι αν θα τον κάνει να την βάλει σε δεύτερη μοίρα, αφού ο Πειραιάς είναι πλέον μία πόλη που αξίζει την πρώτη θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων...
Διαβάστε επίσης:
Πειραιάς: Ξαναρχίζουν τα έργα στα «Βοτσαλάκια»
Σύγκρουση Μιχαλολιάκου με συμφέροντα και δυνάμεις οπισθοδρόμησης