Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Koρυδαλλός: Συνεργασία για σχολείο χωρίς προβλήματα

Συνάντηση εργασίας με τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων για θέματα συντήρησης και λειτουργίας των σχολικών μονάδων, πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Δημόπουλος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Γιώργος Μακρυνός. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννα Καλομπρά-τσου και ο προεδρεύων της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Γιώργος Λαζαρίδης.
  Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία και τα αποτελέσματα των εκτεταμένων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των διακοπών από τον Δήμο, ώστε τα σχολεία να λειτουργούν χωρίς προβλήματα από την πρώτη μέρα.
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει λάβει έως σήμερα την επιχορήγηση για την συντήρηση των σχολείων, όλες οι εργασίες και παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με ίδιους πόρους από τα τεχνικά συνεργεία και το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, αφού είχε πραγματοποιηθεί πλήρης και λεπτομερής καταγραφή όλων των αναγκών.
Στη συνάντηση υπογραμμίσθηκε ότι διαρκής στόχος της δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών στο σχολικό περιβάλλον για εκπαιδευτικούς και μαθητές και για το σκοπό αυτό θα είναι συνεχής η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τις διευθύνσεις όλων των σχολείων και τους εκπροσώπους των γονέων.