Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Μιχαλολιάκος: Αν μας θέσουν εκτός νόμου θα ιδρύσω νέο κόμμα

Απτόητος εμφανίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στο ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος έχει τη λύση στο τσεπάκι…
Κατά τα λεγόμενά του θα ιδρύσει νέο κόμμα και θα πάρει μάλιστα και μεγαλύτερα ποσοστά…
«Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Χρυσή Αυγή
 δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου. Εάν σκεφθούν κάτι τέτοιο απλά θα διπλασιάσουν το ποσοστό μας. Εξάλλου τίποτε δεν μας εμποδίζει να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα και να γνωρίζουν ότι αυτό θα το έχουμε κάνει στον κατάλληλο χρόνο πριν μας θέσουν εκτός νόμου…» απαντά σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε σε site με την ονομασία ethnikismos.net.
Ο κ. Μιχαλολιάκος όταν ερωτάται για τις δημοσκοπήσεις υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει μεγαλύτερο ποσοστό από όσο της δίνουν.
«Αυτό αποδεικνύει», λέει, «ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, ότι ένα σεβαστό μέρος του λαού μας αποδέχεται και ότι είχαν άδικο όσοι μας έλεγαν «να βάλουμε νερό στο κρασί μας». Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και διπλασιάσαμε την δύναμή μας.»
Υποστηρίζει επίσης ότι δεν βλέπει πολύ πιθανό να γίνουν εκλογές μέσα στο 2013 και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση.
Επίσης αναφέρει ότι είναι αποκλεισμένο το κόμμα του από τα ΜΜΕ και μιλά για σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς που προσπαθούν να εμποδίσουν το νόμιμο πολιτικό αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακόμη και στους δρόμους και τις πλατείες.
Πηγή: protothema.gr